The Mill / LA

The Mill is one of the world’s leading visual FX studios, and HMKM has had the pleasure of working with them over many years, as we have both developed and grown. They have commissioned us to create state-of-the-art facilities and client service environments; first in London, then New York and Los Angeles. 

Most recently, The Mill aquired a former warehouse in a new creative district in Los Angeles. A clean, contemporary West Coast aesthetic informs this cavernous space, referencing its industrial past while providing a chic, refreshing and modern digital-media workplace.

Grey stucco rendering and grey-washed timber cladding line the exterior. Douglas fir beams in its magnificent barrel-vaulted timber roof have been sandblasted and restored; polished concrete floors and steel pillars are complimented by vintage-inspired furniture and rugs, as well as a funky Californian colour palette of sorbet brights.